(非會員)
2007-06-22 0 瀏覽
上星期三(13/6)朋友同我慶祝生日,我不想他破費太多便說不如去和花亭,因我之前食過lunch都ok,怎知竟換來一肚氣!!!七時已排到很長龍,侍應小姐問order枱座不座,為免乾得惟有ok啦...食物方面:1.蝦(無論甜蝦or牧丹蝦)全部好腥~~唔新鮮2.三文魚剌身味如嚼蠟...3.最最最離譜就海膽壽司,一端上來已發現海膽呈奇怪的螢光橙色,似海膽醬,一"pat pat"...但因我太鍾意食海膽,不理三七廿一放了一舊入口...救命呀!!!係坑渠味,好臭呀!!!我立即"lur"番出嚟兼大發雷霆投訴,一個好像Manager的女人敷洐了我幾句,話同我cancel單便當無事!!!激氣!!最憎D食肆妄顧食客安全,壽司、剌身比D唔新人食,簡直草菅人命!!列入black list之餘仲毁了我一個大好的生日餐!!
食物方面:
1.蝦(無論甜蝦or牧丹蝦)全部好腥~~唔新鮮
2.三文魚剌身味如嚼蠟...

列入black list之餘仲毁了我一個大好的生日餐!!