2022-07-14 10 瀏覽
食物擺盤不錯,但極度難食,可用不知所謂形容!第一次寫食評,因實在唔寫出來會屈住!藍青口上碟已經係凍嘅!真心唔明!個芥末義粉味道超級奇怪,好似食佐壞嘅嘢咁,個signature risotto 個蝦唔熟,同佢講佢攞走一支蝦煮熟D俾番我,食佐一半吐出來果隻無得補,不過唔緊要,補都唔會食,因好難食,勁大陣雪藏味,無其他味啦!個紫色飯味道亦極之奇怪! 收$88一個cake,細過女仔的半支手掌,味道唔好講啦😡8:45叫人走,話收9:15分喔,埋單兩人7百幾,話卡機壞佐,叫你俾現金話FPS or Payme! 我從未寫過食評,因為覺得浪費時間寫,但今次值得!因我真不明白這麼難食的餐廳有人會去!