2017-03-20
一個飯一個麵一百一十蚊:1. 食品衛生差,一黎個污糟洗澡呀姐戴藍色滴水清潔手套收單,水滴曬係d筷子度,熟視無睹,可見員工基礎質素同衛生意識!!!2. 服務態度差,繼以上狀況要求更換筷子,(服務員姐姐明明識講廣東話)卻比個碗我!!!3. 食物質素差,有無見過台灣嘢有大家樂炸鱈魚柳?!仲要係得窿左噶三條仔?!有無見過滷肉汁清過豉油?!有無見過台灣面用上海麵?!仲要清湯魚蛋粉味?!由於對住個廚房位睇住佢整,除左雞係現場炸噶,其他客果d蚵仔煎呀、枝豆呀、豆腐呀都係微波爐叮噶,認真有誠意?!4. 唔知係好彩定唔好彩,就餐時間半個鐘,出現店員四個,無一個係台灣人!面皮仲厚過鹽酥雞d粉漿呀!綜上所述,個“真”台客,真係好“真”囖!除左裝修新淨地方闊落呃得下人,乏善可陳!(嬲嬲係男朋友叫比噶)
綜上所述,個“真”台客,真係好“真”囖!
除左裝修新淨地方闊落呃得下人,乏善可陳!
(嬲嬲係男朋友叫比噶)