2022-05-02 135 瀏覽
整體而言未食過咁無誠意既台灣食物 沒賣相不要緊 但連食物都沒質素就令本來很肚餓的我都瞬間飽左 食慾是一下子沒了食物唔夠熱亦係一大令人沒食慾的錯今晚叫左四樣野:滷味綜合便當($60)飯係凍又濕 得幾粒滷肉 唔知點撈飯滷味毫無味道 完全無入味 硬要讚句得豬軟骨都軟既都叫有味既但其他配菜(豆角、西蘭花)一律無味甘梅地瓜($33)地瓜條油到一個點 甘梅粉唔夠多芋泥肉鬆蛋餅($38)一上枱又係凍既 🤨得6舊頭尾兩舊都無肉鬆 份量少檸檬愛玉愛玉細到唔太啜到 雖然都有一定人流入黎我會諗可能係人情味搭救佢既無水準食物點知員工態度都好差 沒禮貌落左order先再落套餐野飲我話要檸檬愛玉佢即刻用啲好差態度講:「吓加21蚊架Wo」(重點係講價錢都講錯)我話:「吓呢度寫加20蚊Wo」心諗我知要加20蚊呀,唔使好似睇唔係人地加20蚊飲你杯野飲好Wo🤬後來我明白原來佢係想借住惡劣態度嘗試等我唔使飲到杯咁難飲既飲品,可惜我無領情結果今餐完全唔想食 影響心情千祈唔好試伏 除非你好想食劣食坦白講深水埗有好多好好味既餐廳等緊大家!
整體而言未食過咁無誠意既台灣食物

沒賣相不要緊
但連食物都沒質素就令本來很肚餓的我都瞬間飽左
食慾是一下子沒了
食物唔夠熱亦係一大令人沒食慾的錯

今晚叫左四樣野:
滷味綜合便當($60)
飯係凍又濕 得幾粒滷肉 唔知點撈飯
滷味毫無味道 完全無入味 硬要讚句得豬軟骨都軟既都叫有味既
但其他配菜(豆角、西蘭花)一律無味

甘梅地瓜($33)
地瓜條油到一個點 甘梅粉唔夠多

芋泥肉鬆蛋餅($38)
一上枱又係凍既 🤨

點知員工態度都好差 沒禮貌
落左order先再落套餐野飲

結果今餐完全唔想食 影響心情
千祈唔好試伏 除非你好想食劣食
坦白講深水埗有好多好好味既餐廳等緊大家!

2022-04-30