2024-02-19 529 瀏覽
呢間野,沙角半島冰廳,令我第一次忍唔住要寫feedback🤬😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡呢碟野大家點都唔會諗到係東南亞名菜,海!南!雞!飯!😡😡😡😡😡😡😡呢間野係越來越多唔同款式既菜式,最近仲多埋四川/重慶烤魚同雞煲添,但係咪又係伏就唔知啦,因為唔敢試!叫左佢呢碟所謂”海南雞飯”,望落都唔知邊忽似海南雞,d雞肉酸到似普通白切雞,但難食過白切雞,街市既雙拼$28切雞飯仲好食過佢!而d飯呢?硬到可以咬崩你d牙😡😡😡😡 難食到嘔🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤑🤑🤑好心啦,$68一碟咁既垃圾?將心比己啦,佢整果個自問自己食唔食得落呢碟垃圾?有時真係唔想踩低本地飲食業,但大家有眼睇啦?呢d乜野質素啊?如果係大陸唔止好食又服務好之餘,如果你對店家不滿,人地仲會免你呢個餐錢添!但你唔會望香港d無職業道德既餐飲業免你錢係難過登天,你只希望得到唔係差劣既食物質素咁簡單啫!都係咁難!絕對唔會再幫襯呢d垃圾! 執哂都唔抵可憐🤬😡
海南雞飯
2024-02-12