本身係”串”冇份,試下黎間,一入去舒服態度差(吾想應人甘),我都算你扮日本師傅有架子,我自己坐低,念住你有啲架子啦,會燒啲野有啲料,我落單,接得好快,好似樣啦,一杯生啤,等十分鐘,你比個杯我自己整好過啦,40幾蚊一杯,330ml 幾下飲完,又要等十幾分鐘?最搞笑隔離台,話叫佢比隻大杯,哦,原來你有大杯嫁,甘你話比我知嘛,問你又得一隻size,錢吾係甘賺嫁,回頭客先開心嫁嘛。講到食物我無言了,以為係大師父架子級,冇料到,你燒定炸我都分吾清了,個雞皮乾到好似炸甘,可能我搞錯你係炸,啲串燒死咸,想我飲多啲酒?都要好食嫁,有啲架子,大概係甘,我吾知我食左咩反正全部重差街邊食,我吾建議”試”,試都吾好,因為食水價錢。