2018-05-26
平時食開「三哥譚仔」,第一次食譚仔,平時已經聽人講「三哥」好食d!今日食過呢間譚仔,我肯定以後都唔會再幫襯。。。。佢同「三哥」既菜單差唔多,所以叫左「默」丸米,要酸辣湯,同細土匪雞亦。埋單$61,但見張單寫左(辛),問阿姐佢聲稱就係酸辣嚟!外賣等左十幾分鐘,忍唔問阿姐有未?!阿姐回應:等多陣啦,雞亦要等15分鐘。 我就心諗:成間舖甘多人食野,就真係無人食土匪雞亦?!唔通d阿姐,每次有人叫,會逐份煮?(真係諗唔透🤔)阿姐態度差到不得了,呼呼喝喝咁,唔知以為踩到佢條尾。最終真係等左15分鐘就有外賣!土匪雞亦同三哥比除左細隻d,味道都差唔多,但我個人中意食三哥多d。到個麵😵一打開見到個湯已經怪怪地,點解會係黃色?!而平時食酸辣,明明有酸菜,今日菜都無條。。。頂~食落得d怪辣完全無酸,完全被欺騙感覺🤦🏻♂️,個辣唔係麻辣,似辣椒油d辣,說好的酸辣呢?👎🏼👎🏼👎🏼感覺比人呃左,以後唔會食!
感覺比人呃左,以後唔會食!