2014-01-25
因為朋友生日,4個人就㨂左呢間食個dinner地點係商場內,幾容易揾。我地被安排坐左係門口,枱有少少擺左係出面,隔離就係鋪頭,有啲啲奇怪因為叫main 會有沙律同面包送一上個面包,嘩~有4個大包Size就好大啦,但一咬就,好硬呀=_= 如果淨係食果包係食唔落嫁,好大嘅面粉味。其實我係一個勁鐘意食面包,冇包不歡嘅人。我覺得白面包仲好食過呢個面包:(係加左啲olive oil 同vinegar 先食得落。我地叫左個pizza,好似係雞黎嘅。呢個pizza都幾難食下。好硬同埋冇咩味。呢個算係我食過最難食嘅pizza,呢度啲野仲要鬼咁貴。超級唔抵食。呢個都好似成190到突然覺得pizza hut pizza好好味。之後waiter漏單,叫左個牛肉千層意粉。我覺得這個還好。食落口有啲似食緊羊肉不過就夠熱,哈哈。仲叫左個炸薯條。成70幾蚊嫁,但勁細兜,成幾蚊一條。食落去,同一般薯條,唔見得有咩咁大分別。佢仲要好似食緊薯蓉!!好就好在地方都坐得幾舒服,waiter主動fill沙律。哦~原來任食沙律
因為朋友生日,4個人就㨂左呢間食個dinner
地點係商場內,幾容易揾。
因為叫main 會有沙律同面包送
一上個面包,嘩~有4個大包
係加左啲olive oil 同vinegar 先食得落。
我地叫左個pizza,好似係雞黎嘅。
呢個pizza都幾難食下。好硬同埋冇咩味。
突然覺得pizza hut pizza好好味。
之後waiter漏單,叫左個牛肉千層意粉。
我覺得這個還好。食落口有啲似食緊羊肉
不過就夠熱,哈哈。
佢仲要好似食緊薯蓉!!