2024-10-22 125 瀏覽
又一城新分店🎊同樣都係𝐏𝐞𝐭𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲,依到仲有冷氣❄️鹹食有熱狗🌭,甜品有雪糕三文治🍨🍪 / 𝐒𝐜𝐨𝐧𝐞𝐬,野飲有咖啡☕️ / 無啡 / 茶🍵 / 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧𝐚𝐝𝐞🍋野食包裝盒 • 野飲杯,都印𝐂𝐮𝐭𝐞𝐂𝐮𝐭𝐞狗仔圖案🐶~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪熱狗當然會有大條脆皮法蘭克福香腸啦🌭,另外再加唔同既配料配搭。▫️ Shepherd / Pizza Dog ($68)真係好有𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕既感覺,香草茄醬🍅 • 三重𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚芝士🧀▫️ Yorkshire Terrier / Sakura Shrimp x Tamago ($68)有日式既感覺,加櫻花蝦🦐 • 海葡萄 • 甜甜地既蛋黃醬💛。覺得依款比較開胃😝.▪雪糕三文治𝐒𝐓𝐄𝐏 𝟏 : 雪糕🍨(𝟑款) / sorbert(𝟐款)𝐒𝐓𝐄𝐏 𝟐 : 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬🍪(𝟕款)𝐒𝐓𝐄𝐏 𝟑 : 𝐂𝐫𝐮𝐦𝐛𝐬( 𝟔款)(底+面)美式曲奇夾住雪糕 / 𝐒𝐨𝐫𝐛𝐞𝐭,再加𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥既𝐂𝐫𝐮𝐦𝐛𝐬圍圈🌈少女心大爆發,勁岩打卡📸靚靚們一定鍾意💖雖然𝐒𝐨𝐫𝐛𝐞𝐭食落比較𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡𝐅𝐫
又一城新分店🎊
同樣都係𝐏𝐞𝐭𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲,依到仲有冷氣❄️
野食包裝盒 • 野飲杯,都印𝐂𝐮𝐭𝐞𝐂𝐮𝐭𝐞狗仔圖案🐶

▪熱狗
當然會有大條脆皮法蘭克福香腸啦🌭,另外再加唔同既配料配搭。
▫️ Shepherd / Pizza Dog ($68)

▪雪糕三文治
𝐒𝐓𝐄𝐏 𝟐 : 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬🍪(𝟕款)
𝐒𝐓𝐄𝐏 𝟑 : 𝐂𝐫𝐮𝐦𝐛𝐬( 𝟔款)
少女心大爆發,勁岩打卡📸靚靚們一定鍾意💖
雖然𝐒𝐨𝐫𝐛𝐞𝐭食落比較𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡💦但雪糕比較𝐊𝐞𝐞𝐩到"凍",要慢慢打卡既建議揀雪糕🍨

▪Scones
加熱完,牛油香味🧈勁出。有提子🍇 / 原味可揀

▪野飲

▫️Matcha Latte