2014-05-23 314 瀏覽
雪糕打邊爐~~~!!今日好紙美約左我食生日飯~之後來一個終極甜品~!雪糕打邊爐~!!聽到都覺得好過份~~ ^O^ 感覺好幸福~去到要等位~舖頭唔算好大~坐位唔多~但人就好多~為左幸福美食~一定要等~!!等左陣~終於有位,就立即買野食~雪糕打邊爐有分大細~細的有16粒雪糕波,大的有32,我地當然要去到盡LA!32粒雪糕波係限左款式,唔到我地自己揀,每款4粒,即係食得8款口味~~有D失望~之後仲附送左情人節限定的心型餅乾~入口已經淋淋地~可能放左好耐~幸好款式都算係OK~唔會比D太過一般,再配合埋少少生果~甜甜酸酸~几過隱~綠茶 - 超正出品~好香綠茶味~紅梅 - 奶味當中有著酸酸地的感覺~食落好可愛~朱古力 - 比利時喎~~只係我比較中意濃朱古力多D~拖肥 - 好香甜~好有拖肥的重口味朱古力漿 唔算話太甜,又唔算好結,點左雪糕都唔會變脆,感覺一般一邊傾一邊食~ 發現雪糕開始溶~真係救命~我地只係食左 3 ,4粒咋~無奈要迫住好快咁食,D雪糕一篤就軟晒~滴到一枱都係,感覺好唔享受!玩完食完~手痕痕拎開左個底盤黎睇,發現有D小小粒乾冰喺下面~大會唔係諗住用咁細粒凍就可以頂住D雪糕唔溶吧~~那
雪糕打邊爐~~~!!
聽到都覺得好過份~~ ^O^ 感覺好幸福~
等左陣~終於有位,就立即買野食~
綠茶 - 超正出品~好香綠茶味~
紅梅 - 奶味當中有著酸酸地的感覺~食落好可愛~
朱古力 - 比利時喎~~只係我比較中意濃朱古力多D~
拖肥 - 好香甜~好有拖肥的重口味
大會唔係諗住用咁細粒凍就可以頂住D雪糕唔溶吧~~那未免真係太小了~
雪糕打邊爐係令人好開心的事~如果時間方面可以持久D就更好了~~

題外話/補充資料: 店舖本身冇洗手間設備~要解手的話就要去商場的洗手間...對面就係~勁方便~!
2014-02-13
5 分鐘 (堂食)
$150 (宵夜)