2015-03-01
1. 店員無心工作,態度惡劣收銀兩位女職員嬉皮笑臉,顧住玩,嘈喧巴閉,唔介紹雪糕不突止,仲要大大聲笑,到我叫杯雪糕喇,就喝叫:「42蚊丫!」 請問貴店係咪冇培訓過d員工?整雪糕嗰個仲過分,唧完杯雪糕,先發現配料(椰子肉)未預備好,由得杯雪糕攤喺度,再慢條斯理整所謂嘅「氮氣」,整完以為有咩咁巴閉,咪又係椰子肉? 雪糕已經溶咁一大半,先再插d餅、椰子肉上去,賣相已經好核突,我相信佢都知,但係就照俾客人。我去嘅時候得我一位客人,舖頭一d都唔忙,點解唔可以俾心機整杯雪糕出黎呢?呢點真係好令人失望2. 雪糕質量差劣$42一杯雪糕,你收得起呢個價嗎? 我係食「地牛牛」,頭先講過賣相已經好樣衰,求其插d配料上去就扮人地韓國雪糕已經笑大人個口,除左賣相,仲好難食,雪糕唔幼滑,太甜,個椰子肉噴完「氮氣」變左冇味嘅椰子肉。好少雪糕可以用難食黎形容。建議店主出去試多d其他店嘅雪糕,再檢討自己賣緊嘅有幾咁過分。相信唔止我一個,好多人都唔會再食第2次。雪糕車$9 杯都仲有質素過你。
1. 店員無心工作,態度惡劣
2. 雪糕質量差劣