2017-11-01 44 瀏覽
今晚晚飯都未食就黎左呢間食左甜品😳 係好特別既雪糕晚餐😁店內既design用左超人superman既風格,感覺好有活力!連餐牌都係特別設計成superman風🎈因為口渴既關係,首先叫左個飲品先😋 嘩,識發光既飲品啊^^ 2杯飲品又特別又醒胃👍🏼登登登登~首先食左個吉列豬扒先🙋🏼‍♂️ 個樣真系呃得下人架,皮脆加上雲呢拿雪糕,有點被溶化了的感覺😋榛子醬棉花糖吐司真系好抵食!賣相吸引、份量超多,岩哂三五之己一齊黎食^^7成熟牛扒雪糕呢個牛扒雪糕賣相真系迷人😍😍 有黃色系既香蕉同埋多士做配搭,加上朱古力醬淋係朱古力雪糕上面😋 切開仲可以會見到粉紅色既雪糕,不愧做到7成熟牛扒既效果,好有心思👍🏼👍🏼黑松露芝士薯條Yo😋😋真系一d都唔慳啊~好多好多芝士鋪係薯條上面,仲有濃味既黑松露^^ 令口水已經流過唔停😁
今晚晚飯都未食就黎左呢間食左甜品😳 係好特別既雪糕晚餐😁

7成熟牛扒雪糕