2013-09-04
1980 瀏覽
去sogo行街,經過milktop,又記得有Frd介紹過呢間野好食,決定買黎試下⋯我買左3個布丁,4杯雪糕拎走.拎走既送可愛冰袋一個同埋乾冰一包.服務員好貼心,細心講解味度,受歡迎度.serve我呢個麻煩客人都態度有禮,讚!(我自問係位問題中女)雪糕同布丁都係2幾蚊,睇下你叫咩味.basic牛奶味就平2蚊.布丁試左:奶茶,原味,芒果.布丁好滑,唔死實,個texture我鐘意.3隻最好係原味,跟住奶茶,最後反而係芒果.個店員話芒果味popular所以試,食落就好似原味加左D果肉.有D失望.奶茶好特別,worth a try!原味就一定正,入門必試!不過食果陣都幾麻煩,好難拎出黎食.如果個樽口位大D就好.by the way,布丁食完個樽keep返,遲下種花雪糕試左:綠茶,原味.綠茶味好濃,唔太甜,幾岩香港人不愛甜既口味,好好味!滑度就冇D出名既雪糕品牌好.原味就ok,就係奶味.都唔錯.下次想試埋店員推介既ginger同埋紫番薯味.
我買左3個布丁,4杯雪糕拎走.拎走既送可愛冰袋一個同埋乾冰一包. 服務員好貼心,細心講解味度,受歡迎度.
布丁試左:奶茶,原味,芒果.
布丁好滑,唔死實,個texture我鐘意.
3隻最好係原味,跟住奶茶,最後反而係芒果.
奶茶好特別,worth a try!
原味就一定正,入門必試!
不過食果陣都幾麻煩,好難拎出黎食.如果個樽口位大D就好.
by the way,布丁食完個樽keep返,遲下種花 雪糕試左:綠茶,原味. 綠茶味好濃,唔太甜,幾岩香港人不愛甜既口味,好好味!
滑度就冇D出名既雪糕品牌好.
原味就ok,就係奶味.都唔錯.
下次想試埋店員推介既ginger同埋紫番薯味.