2025-01-16
近排天氣又轉凍,最啱就係打邊爐,我今日就去咗食牛気嘅澳洲極尚和牛 + 海鮮放題,每位成人嘅價錢係 $398,限時120分鐘!火鍋湯底有好多唔同選擇,我哋就試咗近排期間限定嘅北海道蛤蜊魚湯🐟呢一個套餐包咗好多款唔同嘅肉類,包括必點既特選日本國產牛肩🇯🇵 同埋 澳洲極上和牛🇦🇺,兩款牛肉都勁多雪花,近乎做到入口即溶,非常高質!除咗呢兩款牛肉之外,佢哋仲有好多唔同嘅選擇,包括澳洲穀飼黑安格斯牛🐮、SRF美國極黑牛、特選牛小排 、美國肩胛肉眼 、穀飼牛肩肉、牛舌👅 、牛骨髓 、日本赤雞雞爽肉🐔、精選雞腿肉🐓、特選豚肉🐖等等,勁多唔同選擇🤩🤩除咗有咁多靚肉之外,海鮮一樣有大把選擇,例如係原隻鮑魚、日本帆立貝🐚、花膠、青口、大海蝦🦐、墨魚滑🦑、脆鯛魚片🐟、爽脆水魷、白鱔片、竹笙蝦滑等等,最誇張嘅係竟然連挪威三文魚刺身 同埋 壽司呢度都有,真係好誇張!自助區嘅選擇都好多,例如係意式蕃茄肉丸🍅、吉列炸蝦🍤、日式蟹棒冷豆腐、迷你蘋果脆脆批🍎、焦糖芝士巴斯克🍰等,仲有驚喜嘅就係意式蕃茄肉丸,同埋焦糖芝士巴斯克蛋糕,大家記得唔好錯過!