2020-08-05 462 瀏覽
數數手指... 睇怕 #小秘書 都有10年冇上過去 #竹園邨😅 適逢假期,又冇乜地方去... 一於去街市買餸同 #屋企人 #打邊爐🥢 人生路不熟,兜咗幾個圈先搵齊要買嘅嘢,不過當時距離晚餐嘅時間仲有幾個鐘,#媽媽 提議去「一粥麵」飲杯嘢先返屋企☕️ 講真我就唔係幾想 #堂食 嘅,不過難得一齊出去,見 #餐廳做防禦措施💨💨就就佢一次啦 👉🏻👈🏻講好只係嚟飲杯嘢就走,但係聞到附近啲 #雲吞麵 好鬼香,就叫一個 #雲吞麵 併 #炸雞翼 #下午茶餐 兩份食啦!點知 #收銀姐姐 話 #雞翼 賣晒😪 但係去到 #水吧 又見其他人order到😕係咪玩針對?好彩 #店經理 識做人,叫我補$3轉頭叫 #廚房師傅 炸一隻比我👍🏻👍🏻 #雞翼 新鮮炸起當然好味啦,不過啲 #雲吞 似乎唔夠熟,咬落去粉粉地咁👉🏻👈🏻 不過啖湯又幾鮮喎... 算啦本來我哋都係志在嚟飲杯 #奶茶 take個break啫🤪

2020-08-01