2021-08-01
雲川燒所有分店只係屯門 雖然本人唔係屯門友 但為左佢都會走入屯門食 去親屯門都想食番碗😝😝簡直係屯門名物 究竟幾時會考慮下開分店係其他區呢😂🙈🙈本人已經食暈全部分店 而第一次食就係位於盈豐商場地下既尼間 幾年前朋友第一次帶我食 話過尼間分店係元老店😀今次叫得好豐富😛愛辣既我叫左麻辣大辣紅薯粉 必叫既一定有豬頸肉🐷😚仲叫左韭菜水餃同螺旋藻 都係好多人推介既😌 而男朋友就叫左酸辣米線 再加極多推薦既豬扒 豬頸肉 冬菇 腩肉 叫左甘多料 餐廳既姐姐送餐時都話”滿載而歸”😂😂😂 男朋友食完都話好多料 可想而知佢真係比得好足😋👍🏻豬扒唔乾 大大舊 啖啖肉 豬頸肉 不但肥瘦適中 仲要有濃濃既炭燒香味🔥🤤 有時啲邊邊香脆更香口 食雲川燒冇左佢唔得😝冬菇 冇諗到甘入味 既有湯底味又有充足既鮮冬菇味 厚而多汁新鮮😙腩肉 so crazy 勁肥美 男朋友食到😋😅(有圖有真相)韭菜水餃 滿滿既韭菜加豬肉內涵 好香好味!!螺旋藻不錯 份量都相當不錯 不過最正 最正 最正 都係湯底 love it💓💓💓香 濃 麻 辣 集之一身 食完令人最牽掛必定係湯底🍜😍仲有我地share左個小食 麻辣手撕雞🐔🌶OMG!!!
豬扒唔乾 大大舊 啖啖肉
韭菜水餃 滿滿既韭菜加豬肉內涵 好香好味!!
螺旋藻不錯 份量都相當不錯
不過最正 最正 最正 都係湯底 love it💓💓💓
香 濃 麻 辣 集之一身 食完令人最牽掛必定係湯底🍜😍
仲有我地share左個小食 麻辣手撕雞🐔🌶
OMG!!! So delicious🤤🤤 雞本身好滑好嫩 麻辣味好足又好香 令人一口接一口 仲有啲軟骨位 our favorite~~😆😆