2022-11-25
今日同媽咪去大圍食lunch~ 知道呢度有間 豬屋日本料理 係街坊都知道既日式料理餐廳 我又想試吓😬 起門口等左一陣 睇左陣menu 就入得啦~ 入到去坐低 店員就比左個QR code我地落單啦 好方便~ 圖文並茂 又會話哂比我知便當係包含咗啲咩 讚呀👍🏻 迷你吞拿魚三色丼配迷你真打稻庭鳥冬 $98呢個套餐有4樣野 岩哂想試唔同野食既我😛三色丼 係有吞拿魚 甜蝦同埋蟹籽 吞拿魚新鮮厚厚的3片🤩 甜蝦鮮甜爽口 蟹籽係滿滿的 好幸福☺️茶蒸碗 又香又滑 配菜係味付螺肉 仲有彈牙烏冬 食完魚生食返個熱辣辣嘅烏冬真係好正😋 沖繩便當 $96呢個便當真係好豐富🤩 首先係個吉列千層芝心豬扒 岩岩炸好熱辣辣咁拎上枱😋 係芝心呀 滿滿既芝士熔好滿足!外面炸得香脆 入面既豬係五花腩片卷埋一齊嘅 大推👍🏻跟住係有汁燒金菇牛肉卷 牛整得岩岩好 配埋汁燒好夾刺身方面係有三文魚 帶子同埋甜蝦 全部都新鮮肥美👍🏻配菜係味付螺肉 仲有個咖哩飯 叫左咖哩汁另上 好香濃既咖哩汁 讚呀 整體來講 呢間 豬屋日本料理 食物款式種類多 環境舒服 店員服務好 下次會再黎試埋佢個拉麵先😬
起門口等左一陣 睇左陣menu 就入得啦~
入到去坐低 店員就比左個QR code我地落單啦 好方便~
圖文並茂 又會話哂比我知便當係包含咗啲咩 讚呀👍🏻
迷你吞拿魚三色丼配迷你真打稻庭鳥冬 $98