2018-12-22 102 瀏覽
今日係好閏蜜的生日,為左令佢有一個幸福的回憶,我決定買個港女蛋糕🎂從而滿足佢既港女願望店舖位於尖沙咀和佐敦站中間。個人覺得佐敦站近一點,大約5分鐘左右就行到!店舖的裝潢很精美時尚,滿滿的少女風!😆😆特別係用白色作整間店的主色,再配上一個用鋪滿花的花牆,真係影相的好地點,打卡首選雲石紫薯牛奶流心蛋糕一睇到個賣相,真係不得了!蛋糕上鋪滿了一層雲石面,滿有藝術感!雲石面,口感和味道似係棉花糖的,軟軟,微甜的!而內𥚃則是紫薯味的蛋糕🍰再加上流心的紫薯牛奶漿😂😂三者搭配在一起,提升了幾個美味的層次而店員真的好貼心,不但用精美的透明盒和絲帶🎀盛載著蛋糕🎂,還會附上最佳進食指引和thank you card,真係好好服務!

雲石紫薯牛奶流心蛋糕

$400 (其他)