2021-09-10 59 瀏覽
咦!又一城新開左間餐廳,重本裝修,劉一手,我今日就留一口,馬上試吓🤩環境舒適光猛又企理,一開門已經有唔少人入座,証明一定係好野,睇吓中午食晏有咩選擇先😅有選擇困難症嘅我,好快就決定試吓呢個午餐,有刺身丼又有火鍋,都係二百零蚊👍🏻配菜加刺身丼飯上枱非常豐富,睇到都開心🥳,而且刺身好新鮮,水準好過好多日本餐廳添,以我嘅食量都覺得好足夠🥰美國🇺🇸小牛排🥩,筋肉分明,入口肉味香濃,零舍唔同,上品👍🏻A4鹿兒島和牛三角腩更加不得了,雖然係加錢,不過真係物有所值,入口即化,牛之極品,啱晒有要求嘅牛魔王🥰仲可以配米線、烏冬或者薯粉之類,真係棒住個肚,爽,而且特別介唔佢哋抽風系統非常掂,火鍋旁邊抽走火鍋嘅氣體,食完啲衣服唔會一陣味,見微知著👍🏻絕對值得一試再試,難怪一開已經咁旺場😋😋😋
絕對值得一試再試,難怪一開已經咁旺場😋😋😋