想食得健康啲但又想食甜野?放心,「Cake Sakura🌸」絕對幫到你😎蛋糕店主打健康無糖蛋糕🍰連糖尿病、三高人士都食得😌仲有靚靚卡通公仔設計,真係睇得又食得😆.🍰手繪黑芝麻龍貓蛋糕(無糖)💰$550超可愛嘅龍貓公仔😍其實係一個黑芝麻戚風蛋糕,蛋糕加入高鈣黑芝麻焙烘,所以入口非常濃郁芝麻香🥰口感輕柔鬆軟之餘,仲食到粒粒芝麻😚蛋糕使用加拿大原大地稀有糖,味道好明顯無平時啲蛋糕咁甜,糖尿病人士都可安心食用😌而且無加牛油,忌廉都係用鮮忌廉而非坊間充滿反式脂肪嘅植物忌廉🙊所以感覺好輕盈,食完都唔會好膩、有漿口嘅感覺👍🏻.店家背後有一段小故事💕店主本身係醫護人員,見到好多病人飽受健康問題困擾,當中大部份都因為不健康飲食導致😣所以好希望用自己興趣,以無糖無牛油方式製作蛋糕,令食嘅人安心又健康😌.由於所有蛋糕都係店主每日人手新鮮製作,所以每日最多只可以接12張訂單😅聽聞而家已經訂到九月尾🫢有興趣嘅記得早少少訂☎️.🐻非常欣賞蛋糕店背後嘅理念,亦好佩服店主轉行創業嘅決心🙌🏻希望大家都多多支持呢類用心經營高質小店💖大家又可以食得健康,對身體好啲❣️.題外話:拎返屋企途中唔小心撞到,所以個外型有少少影響,本身
🍰手繪黑芝麻龍貓蛋糕(無糖)
💰$550
手繪黑芝麻龍貓蛋糕

題外話:拎返屋企途中唔小心撞到,所以個外型有少少影響,本身拎嗰陣真係好靚😭下次🐻會小心啲🥲
📍 Cake Sakura (長沙灣)
長沙灣保安道55號美寧中心地下C7號舖