餐廳: 賞茶 (德福廣場2期)
資訊:

2022-01-31 1338 瀏覽
買咗電子券先知星期一至五限下晝6點半前用平日都要返工,準時放都6點,想用都要6點半前落單,特登趕嚟拎嗌凍飲冰已融 / 變室溫嗌熱飲已經凍晒,雖然員工好好會問洗唔洗加熱,但又要啲員工做多啲嘢,我又再等多陣,唔搞咁多嘢請問賞茶邊條條款及細則話電子券平日要6點半前落order? 買咗先可以喺app睇到落單時間限制,如果一早知道根本唔會買套票有幾多星期六日會出街經過有你哋間舖,可以一年內用到咁多張券?如果係target學生 / 唔洗返全職人士就早響啦一係就係想人買套票用唔曬,dump錢落海?唔敢再買你啲套票
買咗電子券先知星期一至五限下晝6點半前用
嗌凍飲冰已融 / 變室溫

請問賞茶邊條條款及細則話電子券平日要6點半前落order?

如果係target學生 / 唔洗返全職人士就早響啦
一係就係想人買套票用唔曬,dump錢落海?

唔敢再買你啲套票
外賣自取