2010-07-02 38 瀏覽
食完失望既意粉後,當然要去食甜品黎安撫自己,而且要打孖上先得。 北海道牛奶水蜜桃流心一上檯就見佢不斷震,仲勁過「震騰騰」呀!初時以為流心係北海道牛奶味,點知估錯。所謂的流心,係乳酸味,似係糊狀既益力多,份量亦非常之少,要挖到正中心近底先見到,而且唔係流出黎,係要自己挖出黎。不過只係十零蚊,當然唔可以期待好高,至少佢真係有水蜜桃味。所以以咁既價錢差唔多啦。 巨鋒提子水晶條巨鋒提子,同之前7仔汽水隻味一樣。就咁睇,以為底部既水晶條係一pat pat,原來真係切好一條條,睇落靚d之餘亦方便吸吮。值得一讚係面頭灑上幾粒蘆薈,多左層次,多左口感。服務方面真係麻麻,serve我地既嬸嬸完全遊魂。我地5個人要5樣野,但佢仲expext我地繼續點,我講左2次「係咁多」,最後佢係話「你地點左5樣野咋wor...」1人1樣仲唔夠?! 定係佢見到我地有678個「人」?! 要我講「咁咪一人一樣囉」先識走因為其中一個甜品係飲品,所以先得4隻匙,叫佢俾多隻,佢就指住其中一隻匙話「呢度咪有囉」hahaha,對住佢,真係唔知好笑定好嬲
北海道牛奶水蜜桃流心
一上檯就見佢不斷震,仲勁過「震騰騰」呀!
巨鋒提子水晶條
巨鋒提子,同之前7仔汽水隻味一樣。
值得一讚係面頭灑上幾粒蘆薈,多左層次,多左口感。

服務方面真係麻麻,serve我地既嬸嬸完全遊魂。
hahaha,對住佢,真係唔知好笑定好嬲
2010-07-01