餐廳: CAMPSITE (朗豪坊)
資訊:

2024-06-25 1023 瀏覽
最近朗豪坊逢星期六日都有創意市集,真係要落街行下啦!😆朋友話CAMPSITE個主題係露營風格,想試好耐,一於今日!我哋叫左2款包款試吓,分別係滑蛋牛油果烤包同酥脆廣島蠔滑蛋烤包,其中一個加配左每日精選湯及沙律。下單後飲品,湯同沙律好快就到左,湯係磨菇湯,食到入邊有一粒粒嘅菇粒,好鮮。😋 而沙律菜嘅汁係芝麻醬,配上火箭菜。滑蛋牛油果烤包賣相非常吸引,吸引到對面枱女士問我哋呢碟野叫咩名堂🤣 牛油果好重手,滑蛋好香牛油同奶香味,而且都有沙律菜伴碟。我地兩個女仔呆左,乜原來咁鬼大碟。酥脆廣島蠔滑蛋烤包個蠔無雪味,真係酥脆,唔係坊間放左一段時間再拎出嚟果啲。👍🏻 兩個包底食落係帶少少煙韌。環境方面都真係坐得舒服,服務方面都ok,不過有啲職員要同佢講英文,就唔知算係優點定缺點啦。😆

滑蛋牛油果烤包

酥脆廣島蠔滑蛋烤包