2023-10-16
成日朗豪坊行街經過,今日終於同老公入去試下😎露營風的餐廳,菜式都貫徹主題,加埋坐係瑤瑤櫈和沙灘椅上食好有feel!.係呢個環境緊係要啤一啤,BRICK LANE APA手工啤酒檸檬口味好清新👍🏻再加埋火焰烤啤酒罐雞絕對perfect match來呢到必點!原隻燒雞已經心心眼😍加埋火焰so igable!!!店員好貼心俾我相機食先🤣叫我搞掂先幫我哋切件🥰雞肉!厚肉嫩滑份量十足,勁啤酒香my favourite! 底仲有菜同薯仔🥔夠哂飽肚😌.烤魚係爐到燒又係勁有feel!大大條魚,檸檬香草味道,配菜粟米、蘆筍、番薯、南瓜等等,好有風味🥰.除左啤酒,仲點左杯花生酱集糖金脆奶昔都好好飲!香濃嘅花生醬口味又唔會太甜,面頭嘅焦糖脆卜卜煙煙韌韌好好食😋.最後甜品必點營火巧克力棉花糖夾餅,有成個爐燒好開心😀燒完再點朱古力好正,夾曲奇餅滿滿牛油香勁中,真係好玩又好食😋.滿有特式露營風餐廳,食物都好有心思,打卡一流💕
滿有特式露營風餐廳,食物都好有心思,打卡一流💕