返工前Cafe hopping一下,差一差電🔋 揀咗bookmark咗都一段長時間嘅𝗟𝗼𝗼𝗽 𝗞𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲!餐廳裝修充滿大自然風格🌿 上層有個camping裝置,鍾意打卡嘅話,坐上層啦,有兩張枱~ 我見都有幾多人都帶埋狗狗嚟打卡📸🐶➿ 松露奶油燉雞配彼得包 ($128)松露奶油好香好香,好creamy😋 蘸彼得包食唔會覺得好膩,其中一款彼得包仲要係全麥㗎,成件事又健康咗😆 燉雞肉質幾嫩滑!本來以為食物嘅容器幾靚,有啲雲石紋,食食吓先發現嗰啲係Parmesan cheese嚟㗎😂🧀 整體好味又好睇!➿ 青提茉莉花冰茶好清新啊🌿 甜度剛好,仲要加咗無花果碎☺️ 杯底有好多果肉,真材實料 😆/店內有裸買corner,又有狗狗零食,都係賣健康食品👍🏼

➿ 松露奶油燉雞配彼得包 ($128)

➿ 青提茉莉花冰茶

店內有裸買corner,又有狗狗零食,都係賣健康食品👍🏼