好多人會覺得party room係比一班年青人圍威餵租間房食下飯傾下偈玩下uno嘅地方,但係因為呢次公司聚會嘅經歷令我知道原來party room都可以好舒服好高級,甚至做得比私房菜更加好。可能係你同我嘅印像之中party room都係比較殘破, 但係今次我哋嚟到觀塘工廠大廈樓上呢間私隱度超高嘅party room, 唔只環境乾淨,仲有好多高級嘅設備, 例如卡拉ok,紅酒櫃等等。去party room,野食都係大家常苦惱嘅話題,食得太頹又唔想,外賣又驚凍晒唔好食;呢到最估唔到係呢間到會同租場原來係同一間公司,佢地會有提供埋到會服務,如果想新鮮d,更加可以要求廚師到場即席烹調。呢次公司出錢一定唔太失禮,叫左原隻火腿即埸切!食落咸咸香香,唔太油膩,最正係配以紅酒,簡直生活享受!有d同事唔欣賞高級火腿,佢地更鍾情於酥盒,一口一件方便得黎又好食,即埸整仲要唔會焗到酥皮腍晒。除左酥盒,仲有cupcake,甜品等等,全部水準之上!仲有好令嘅擺盤,簡單得黎又高雅。服務係絕對值得讚賞嘅,甜心了解客人嘅需要,比最好嘅package客人。呢次party room經歷,令我對party room 文化有更不

呢次party room經歷,令我對party room 文化有更不一樣嘅好印象。