2014-07-18 1869 瀏覽
今日男朋友即興帶我出海去行山,出發前要醫飽肚先,來到咁西化既西貢,當然要食番西餐啦其實Paisano's 已經想試好耐喇,他們的巨型24"薄餅實在很出名,但次次經過都唔岩時間,今次就岩曬喇!!我選了教父之選(圖上方果塊),有火腿,辣肉腸,洋蔥等。真係很大塊,比我的面還要再大再長,當然要同佢合照啦^^"配料全是肉類,略為咸左少少,如果有多些芝士就會香啲,我最欣賞係批底,比PIZZA HUT的薄批厚些少,好脆,不帶一點UN的口感。我一個人食唔曬成塊,食左三份二件就已經好飽。而男朋友點了辣肉腸(圖下方),他的肉比我塊PIZZA還要多肉,(就像我們的身型比例XD")都係較咸,吃到中段有點膩。另外我們要了一杯芒果沙冰,飲下去很涼快清新,也可幫助解決肥膩的感覺,不過天氣實在太熱,很快已變為一杯芒果汁了。******************************我會為了鬆脆批底而再來光顧,下次我會試夏威夷批,內有甜甜的菠蘿,相信不會太膩。

我選了教父之選(圖上方果塊),有火腿,辣肉腸,洋蔥等。
真係很大塊,比我的面還要再大再長,當然要同佢合照啦^^"

都係較咸,吃到中段有點膩。

不過天氣實在太熱,很快已變為一杯芒果汁了。

2014-07-13