【青衣•六記】ππππππππππππππππππππππππππππππ入到青衣經過一間有名嘅雞煲餐廳,個環境好溫馨,服務好慷慨。濃郁嘅雞煲香氣飄散,雞肉多汁,岩曬我😍🌻|六記招牌雞煲|HKD 268滑嫩雞肉,湯底香濃,有啲辣味,好開胃。湯汁濃郁,味道正,令人開心食。每口都飽滿幸福感!🌼|椒鹽雞軟骨|HKD 88外脆內軟好過癮,鹽椒香辣唔失溫和。薄脆外皮,內里軟骨帶啖啖咬勁,賣相一流。香氣四溢,食落好鮮口,令人舌尖興奮!每一口都有口感,贅妄耐咬,夠味又唔油膩。真係一道令人啖得停唔到口嘅美食啊!🏵️|秘制豉汁蒸大鱔|HKD 168豉汁香濃,鱔肉鮮嫩,鱔身滋味濃郁。鱔魚肉質細緻,每一口都咬得到鮮甜,鱔魚骨軟軟易嚼,令人滿足。🍁|Hoegaarden 大支裝|HKD 40清爽啤酒中和熱辣煲菜,帶來意想不到的風味結合。Hoegaarden的微酸和柑橘香氣相互映襯,增添了口感層次。啜飲啤酒後,搭配雞煲的濃郁湯汁,鮮香尾韻在口中繚繞,令人回味無窮。絕對是一個難以抗拒的組合!餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD564✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#青
【青衣•六記】

🌻|六記招牌雞煲|HKD 268