2018-11-07 292 瀏覽
午餐走到青越餐廳,食下越南嘢, 呢到成日都係咁上下, 環境唔錯可以對住出面, 窗口位嘅陽光照落 ,精神都爽啲 !四周圍輕輕鬆鬆 ,坐低叫個越式咖哩牛腩焗飯,再加位越南魚露煎比目魚飯,再整杯咖啡同奶茶, 冇溝埋唔成鴛鴦,咁我哋係咁意,都飲埋隔離嗰杯一兩啖啦 ,一個午餐好易搞掂, 一百幾十咁就落到樓喇!越南式魚露煎比目魚飯比目魚知道啱啱好,唔燶剛剛好,重有啲金黃色脆皮,食落內軟外趣,加埋啲魚露,好鹹鹹哋,最緊要唔太鹹,啲飯就唔使講一般都係咁上下啦, 總之 ,好味喇!越式咖哩牛腩焗飯牛腩三幾粒,就味道真係唔錯 ,軟硬適中,炆得唔錯 ,加埋啲咖啡汁,又唔係太濃就唔太淡 ,剛剛好。滿意嘅一餐!再整杯咖啡同奶茶, 冇溝埋唔成鴛鴦,咁我哋係咁意,都飲埋隔離嗰杯一兩啖啦 ,一

越南式魚露煎比目魚飯
就唔使講一般都係咁上下啦, 總之 ,好味喇!

越式咖哩牛腩焗飯