2021-05-23
睇相見到環境幾好,有海景,所以今日同屋企人嚟試下侍應帶我地入去嗰陣,見到一排都係窗口位,望住個海景真係好正見到咁正嘅景即刻影返幾張相先一開始會上咗前菜先,係甜甜地(醃咗?)嘅蕃茄仔,幾好味我地嗌嘅第一樣係敲糖棒棒雞,侍應敲之前會問我地洗唔洗影相先辣辣地幾好味!食落都好多雞肉第二樣係香芒山葵蝦球,唔好就咁以為得3舊,其實唔止架芒果同蝦球好夾,好味,不過唔係好食得出山葵,似沙律醬多啲~第三樣係酸菜桂花魚,雖然好多辣椒,但唔辣架桂花魚好滑,而且份量都好多,入面仲有啲寬粉(?),幾入味,個湯ok~ 第四樣係川蜀烤雞,侍應切之前會拎過嚟問我地洗唔洗影相先雞肉都唔錯,不過感覺就快去到有啲鞋第五樣係金湯白菜,呢個份量就偏少,味道正常整體嚟講嘢食都唔錯,環境又好侍應服務都好好,每食完一樣餸就會幫我地換碟,仲成日幫我地斟茶,見我地夾緊餸又會問要唔要幫我地都幾適合同屋企人嚟食
侍應帶我地入去嗰陣,見到一排都係窗口位,望住個海景真係好正
見到咁正嘅景即刻影返幾張相先
一開始會上咗前菜先,係甜甜地(醃咗?)嘅蕃茄仔,幾好味
第五樣係金湯白菜,呢個份量就偏少,味道正常