2018-05-18 63 瀏覽
[ 飯後甜品 | 日式水果芭菲🍦]••食完一燈🍜我地都覺得完全唔飽,我就提議去食甜品🍦呢間新開時同朋友經過過,但無試到🙊好彩收藏左,等我仲記得要去食😆⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹七彩成城($78)⭐️7/10好繽紛好靚💜有成10款生果,菠蘿、橙、柑、奇異果、提子、紅桑子、藍莓、桃、芒果、士多啤梨🍓仲有塊橙皮切得好靚做裝飾🍊不過啲生果都幾酸下😖中間有好幼滑既忌廉,有雲尼拿雪糕🍨呢個雪糕有好多雲尼拿籽,所以同普遍既雲尼拿雪糕好唔同,香好多👍🏻仲有布丁同蛋糕🍰仲有啲脆脆crunchy crunchy~-🔹焙茶芭芭露亞($58)⭐️4/10面頭既生果上左一層糖漿🍇然後係焙茶啫喱,下面係奶凍🍮我真係到依家都仲記得焙茶啫喱陣味!苦到...加上個質地,好似食緊原味龜齡膏咁🐢食左一啖已經唔想再食!不過奶凍係OK即😐▫️一定要跟Set(+$18)包一杯果茶🍹-🔺餐牌無圖唔緊要😼有部機比你睇相,可以知道每款芭菲係點既樣,其實每款都好靚😍🔺店內裝潢簡潔,燈光白雪雪,坐低傾計好舒服👍🏻
[ 飯後甜品 | 日式水果芭菲🍦]

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

🔹七彩成城($78)⭐️7/10

🔹焙茶芭芭露亞($58)⭐️4/10
▫️一定要跟Set(+$18)包一杯果茶🍹

🔺店內裝潢簡潔,燈光白雪雪,坐低傾計好舒服👍🏻