2018-09-03 65 瀏覽
終於去了Cafe Paradise 食飯了😍之前聽同事介紹過話好正於是約了好友一齊來試試和談心聊天😊😊我們一來到已經俾餐廳的佈置深深吸引了😍 好靚啊 有旋轉木馬、熊仔、馬騮仔... 等等,女孩們見到就喜歡了💕我們望望menu, 食物都好吸引,三心兩意後,就點了兩個set dinner😌 好豐富的感覺有沙律、餐湯、主食、甜品同餐飲今日的餐湯是忌廉粟米湯:粒粒粟米的忌廉湯,好鮮甜煙三文魚蜆肉天使麵:天使麵吸收了三文魚香味,每一口麵都有好juicy的感覺,天使麵軟硬度適中蟹棒蟹籽忌廉意大利墨魚汁寬條麵:很特別的組合,食落不油膩,蟹籽好多,同麵一起食好正,每一口都有蟹籽的鮮甜味 ,加上墨魚汁麵煙煙韌韌的口感,比想像中更好味今日甜品是草莓Jelly, 上面有層草莓果醬同moose, 冰涼的甜品為晚餐加上完美的句點😌食飽飽,當然要影下相,好靚好夢幻啊!真的開心😃好滿足愉快的一個晚上😆同事果然無介紹錯👍🏻呢度食物質素高、環境非常優美舒適,可以邊食邊講,是傾計一流的好地方😆 下次再來🤓
終於去了Cafe Paradise 食飯了😍
之前聽同事介紹過話好正
於是約了好友一齊來試試和談心聊天😊😊
我們一來到已經俾餐廳的佈置深深吸引了😍 好靚啊
有旋轉木馬、熊仔、馬騮仔... 等等,女孩們見到就喜歡了💕

有沙律、餐湯、主食、甜品同餐飲
今日的餐湯是忌廉粟米湯:
粒粒粟米的忌廉湯,好鮮甜
煙三文魚蜆肉天使麵:
蟹棒蟹籽忌廉意大利墨魚汁寬條麵:

食飽飽,當然要影下相,好靚好夢幻啊!真的開心😃
好滿足愉快的一個晚上😆

同事果然無介紹錯👍🏻
蟹籽蟹棒忌廉意大利墨魚汁寬條麵
忌廉粟米湯
煙三文魚蜆肉天使麵
2018-08-31
5 分鐘 (堂食)
蟹籽蟹棒忌廉意大利墨魚汁寬條麵
忌廉粟米湯