Abbraccio

2024-05-19 51 瀏覽
難得好朋友今日得閒,決定一齊出中環飲杯嘢食個晚飯chill下~🍷呢間餐廳無論室內或室外環境都非常好,室內油畫佈置精緻風雅,室內天台可以望到大館。特登揀咗一個黃昏時間嚟,咁就可以睇到日間和夜間嘅景色,勁正!😍因為落雨,最後揀咗坐喺室內。叫咗一個$498/four courses,份量很大,我和朋友食飽捧住個肚走😋😋🌟雞胸沙律:造型非常吸引,儼如一座白色山,雞胸下的沙律菜非常新鮮,特別鍾意個洋蔥唔辣👍🏻🌟大蝦pizza:因為即叫即整嘅關係,所以上到枱仍然熱辣辣,大蝦爽口,pizza 好食😋🌟牛柳:好香牛味,我哋要medium rare, 裡面嘅肉都仲紅紅哋,軟腍腍🤩🌟Tiramisu: 大愛,好香好滑,滿滿幸福感🥰能夠嘆到靚景,食到靚嘢,彷彿去了第二個時空😌

因為落雨,最後揀咗坐喺室內。

🌟Tiramisu: 大愛,好香好滑,滿滿幸福感🥰

能夠嘆到靚景,食到靚嘢,彷彿去了第二個時空😌