2018-01-14 703 瀏覽
今晚四個女仔想喺一間就腳嘅bar到傾下心事,就揀咗可以遠眺維港景色嘅呢度啦!呢到真係好正,7點幾黎到果陣差不多包場咁制,好舒服好靜😌(註:呢到Happy Hour 去到7點!下次可以早d去叫杯野飲chit chat)Waiter 仲特登推近左火爐暖住我地so sweet有d海風吹過黎,又唔凍,超舒服!食物方面,我地叫左2個appetizer同3個main,分別有:(1) Chicken Caesar Salad 好多cheese,d雞塊仲熱,個salad唔會太乾又唔會太多dressing,lettuce 好脆,好好味!(2) Wings唔會太辣,個sauce幾惹味,ok(3) Signature pizza幾足料,Caribbean 口味,不過個pizza皮整得太硬(4) Fish n chips 超好味!Fried Fish好鬆化,啲Chips又夠外脆內軟😋😋😋(5)Bolognese無咩特別,不過不失咁啦Drinks方面,我地每人叫左一杯飲品分別係兩杯啤酒(Edelweiss 同 Strongbow cider)同兩杯non-alcoholic(Virgin Colada 同 Vi

呢到真係好正,7點幾黎到果陣差不多包場咁制,好舒服好靜😌
Waiter 仲特登推近左火爐暖住我地so sweet
有d海風吹過黎,又唔凍,超舒服!

(1) Chicken Caesar Salad
(2) Wings
Wings

唔會太辣,個sauce幾惹味,ok

(3) Signature pizza
Signature  pizza

(4) Fish n chips
Fish  and  chips

(5)Bolognese
Bolognese

無咩特別,不過不失咁啦

Drinks方面,我地每人叫左一杯飲品
分別係兩杯啤酒(Edelweiss 同 Strongbow cider)同兩杯non-alcoholic(Virgin Colada 同 Virgin Daiquiri)

non-alcoholic真係值得一提
入口超smooth同埋strawberry flavour超重
好好飲 😍😆

最後Special attention to the live band !!
主音唱得超好!!! Passenger 果首let her go 唱到好似原唱咁!好有氣氛!
仲可以點歌

Overall 呢到service好好又抵食!要Encore ☺️What a lovely Friday night 😝

2018-01-12
Fish  and  chips