2024-03-09
心鉄板燒 (尖沙咀)尖沙咀亞士厘道17-19號18樓神戶黑豚薄燒、大啡菇的組合是一道令人垂涎的前菜。神戶黑豚是日本著名的豬肉品種,以其優質的肉質和細膩的口感而聞名。薄燒的烹調方式使得肉質更加鮮嫩多汁,配上大啡菇的香氣和口感,給人一種豐富而滿足的味覺享受。大蝦、帆立貝、比目魚嘅組合係一道好吸引嘅菜式。大蝦有濃郁嘅海鮮味,帆立貝有鮮甜嘅口感,而比目魚則帶有淡雅嘅味道。呢三種海鮮結合埋一齊,帶嚟一個豐富多樣嘅口感同味覺享受。沙律涼爽清爽的菜品,新鮮的蔬菜搭配上醬料的調味,帶來一份清新的味道。麵豉湯是一道傳統的日本湯品,濃郁而鮮美,可以為整餐帶來一份溫暖的感覺。炒飯配搭櫻花蝦炒製而成,提供豐富的口感和味道,滿足感十足。炒什菜提供豐富的營養和口感,作為整餐的蔬菜搭配,增加整餐的均衡性。甜品睇得岀廚師用心,留意你身上飾物,在送上甜品時畫岀驚喜,笑住圓滿一餐飯。
尖沙咀亞士厘道17-19號18樓
沙律
炒飯配搭櫻花蝦炒製而成,提供豐富的口感和味道,滿足感十足。
炒什菜
甜品