2010-03-02 1 瀏覽
返學前食個飯.為左健康o的.清淡o的.所以都成日去其實食物種類唔多.來來去去都只係係3款餃子.唔好諗住好似其他餃子店咁多小菜.除左普通清菜.豆漿外.淨返d 車仔麵餸.睇個日想食得淡少少就白菜.濃味少少就韭菜,有o野咬下爽d就雲耳.最近仲可以揀2 溝添~不過所有餃都加左2蚊..貴左基本上為左佢個"生魚野葛菜湯"先去.清清地又好味.成日覺得飲左會健康d.所以都好少叫煎餃.其實煎都唔錯.餃子都幾大隻o架.去親到見佢包不停手.叫10隻湯餃.,連碗湯都可以飲晒.飽!!!其實佢d菜甫都好好食.自家製!又有豆豉,大大粒菜甫,叫佢比個碟盛住.雖然係比你用來伴餃食.但就咁食住等都開心.但佢個車仔麵喎..唔係魚湯底.真係普普通通的車仔麵..我都係揀餃子先~
返學前食個飯.為左健康o的.清淡o的.所以都成日去

餃子都幾大隻o架.去親到見佢包不停手.
叫10隻湯餃.,連碗湯都可以飲晒.飽!!!

$23 (其他)