2021-12-09
想食靚燒牛肉的話,其實除咗去牛角本店,都可以去牛角次男坊,價錢仲平啲,性價比幾高!😆🆂🅴🆃🥢 牛角次男坊丼定食-美國草飼牛腹腩ɢʏᴜ-ᴋᴀᴋᴜ ᴊɪɴᴀɴ-ʙᴏᴜ sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ʀɪᴄᴇ ʙᴏᴡʟ (ᴜs ɢʀᴀss-ғᴇᴅ ʙᴇᴇғ ʙʀɪsᴋᴇᴛ)肥肥地嘅牛腹腩燒到香噴噴,微微燒焦。牛肉堆到成座山🏞咁高,撥開牛肉山睇一睇原來下邊有大量芽菜墊底的~不過牛肉份量都不少的啊。牛腹腩🥓配上甜甜鹹鹹嘅燒肉醬汁,真係好下飯,我輕鬆就K.O.到成碗飯🤣!.🥢牛角次男坊丼配穴子定食ɢʏᴜ-ᴋᴀᴋᴜ ᴊɪɴᴀɴ-ʙᴏᴜ sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ʀɪᴄᴇ ʙᴏᴡʟ ᴡɪᴛʜ ᴄᴏɴɢᴇʀ ᴇᴇʟ sᴇᴛ牛肉又係堆到成座山咁高,微微燒焦。不過呢一款好似就唔係牛腹腩,不過可以加錢想升級轉美國SRF和牛。穴子就正常,冇骨方便進食。本身如果單吃牛肉丼的話可能有啲膩🤣,加埋穴子就可以中和返少少~不過個人覺得就咁嗌普通嘅牛角次男坊丼都夠食!😛
🆂🅴🆃
🥢 牛角次男坊丼定食-美國草飼牛腹腩