2023-10-19 51 瀏覽
今日終於試到呢間好出名既城寨煲王啦😂裝修真係靚到嘩一聲,環境都好整齊企理,冇太大火鍋油煙味👍🏻但係既然黎食火鍋,當然都要聚焦返係美食上面😀今次同老公點左城寨龍鳳雞煲翅做湯底😚估唔到個湯底真係濃到可以當湯飲,而且花椒魚翅雞肉等等配料完全唔手軟,超多料😋我地配菜方面叫左二人牛肉拼盤🐮有封門柳、牛頸脊、牛柳粒、醉牛肉、牛胸爽各種牛肉既部位同不同整法😀全部牛肉都好新鮮,牛味香濃。我自己就最鍾意醉牛肉,非常入味😄另外我地都叫左松板豬黎試試🐷雪花分佈好均勻,完全冇豬騷味,非常香嫩😊其他小食我最鍾意就係佢既招牌三寶丸同田園餃😄墨魚丸、蝦丸、牛丸都打到好爽口彈牙,而且用料十足好紮實😁田園雙拼餃既韭菜餃同椰菜餃,餃子皮好有嚼勁,餡多皮薄😋

其他小食我最鍾意就係佢既招牌三寶丸同田園餃😄