2023-12-13
今日去到一間位於旺角T.O.P地下、這間大將係一間日式放題店舖、整間店面環境以木係裝置好有日式風格、以柔和色調地方寬鬆坐著感覺舒適、同時一人一鍋自己選擇喜歡嘅味道☺️夠哂衞生、有10幾款湯底味道選擇🤔、食物款式都好多款式選擇有凍食、海鮮、炸物、甜品、我覺得最特別自己製造窩夫又有多款配料配答😍、我覺得真係好正!.*而加跟樂天小熊聯乘(免費精品一份)*.澳洲和牛牛小排 $388/位*套餐附送樂天小熊精品*呢一款和牛牛小排望見都好想食🤤、整塊牛小排油脂分佈均勻🤔、肉質鮮味而腍嫩😋肉味好重厚薄適中!.湯底花生沙嗲湯/雞白湯呢兩款湯底色澤都幾好🤔、散發香噴噴味道😚、味道又唔會過濃適中!.入座按人頭附送嘗味頭盤整款頭盤一款3食、牛胸腹眼肥瘦均勻肉質鮮嫩+牛舌牛香味重口感爽口又有咬口+墨魚鮮甜爽口又夠新鮮!.肉這3款不同部位3種味道肉、有熊本豬梅花肉味道口感帶點腍嫩、精選羊肉卷帶點羊香味😙啖啖咬口、西班牙五花肉片肥瘦適中帶點油脂!.海鮮佢嘅海鮮都有好多選擇🤔、有日本帶子、沙白、蝦滑、青口、花枝片、花膠及其它海產、而每一款都好新鮮😙、蝦滑鮮味爽口又彈牙😋、花膠味道又有口感帶點膠質感!.自助區分別有3處自
*而加跟樂天小熊聯乘(免費精品一份)*
肉
海鮮
自助區
分別有3處自助區:
前菜 :粟米、蕃茄、蓮藕、蔬菜及菇類、其它!
小吃:炸物、八爪魚、中華沙律、泡菜及其它!
火鍋配料:
丸類、腸仔、年糕、烏冬、米線及其它!
甜品
冰凍甜點:泡芙、奶凍
刨冰:加添不同口味香甜醬汁
自製窩夫:自家製、加添不同味道果醬及多款配料、夠唔豐富又吸引!
飲品
*熱飲、汽水、茶飲*