2018-07-14 43 瀏覽
有次係白布街食甜品,行出黑布街見到一間藍色餐廳幾靚,望一望原來係食車仔麵?嘩!乜車仔麵店都咁靚嘅?店舖好特別又乾淨,完全有別於傳統,很喜歡這店舖的裝修,很有趣。最近經常下大雨的天氣,外出的人少左,所以唔洗等位就可以隨便揀位坐,點餐紙係枱上任你點,每個位都整齊擺放好醬料隨你添加✌🏼我點,通菜、魚片頭、炸蝦餅、雞翼尖、加蔥花炸蒜榨菜,選了薯粉配蝦湯加辣醬,熱柚子蜜,還有特色的咸蛋蟹肉,個炸蝦餅好好味,雞翼尖好入味,薯粉就無咩特別,蝦湯加辣醬的確鮮味秘製辣醬辣而香,鐘情咸蛋的人士可以試下咸蛋蟹肉,這裏的很不錯,總括而言,我覺得好抵食,平民價得來又有水準,一定會再黎幫襯