2016-09-17 88 瀏覽
又到weekend high tea時間啦😁😁 今日朋友帶左我去上環high tea,Bauhinnia新出既tea set水準唔錯喔!餐廳唔大,不過好光猛而且好多花花植物同擺設,好靚😍😍成個tea set 用盒子裝,分兩層,樣樣都好好味!😋💓不過有幾款係我特別鐘意👍🏻花生醬朱古力棉花糖最驚喜係個棉花糖,平時d棉花糖燒完入面會溶晒勁林,咬落一pat野,但係依個個口感唔係一般棉花糖咁,咬落好煙韌又唔會好甜,而且個底仲有朱古力醬同花生醬,用餅乾點黎食或者就咁食都好好味!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 大蝦配泰式醬另個個大蝦配泰式醬我都幾LIKE💓 隻蝦夠爽口彈牙,加左泰式醬酸酸地又幾開胃😉 煙三文魚青瓜牛角包牛角包烘到香脆,中間夾左煙三文魚同青瓜,吃落好清新Parma ham 配青瓜Parma ham 既咸香配上青瓜既清爽啱啱好呀!

花生醬朱古力棉花糖

大蝦配泰式醬

煙三文魚青瓜牛角包

牛角包烘到香脆,中間夾左煙三文魚同青瓜,吃落好清新

Parma ham 配青瓜

Parma ham 既咸香配上青瓜既清爽啱啱好呀!
夏日夢之田園下午茶
下午茶