餐廳: 煌府婚宴專門店
資訊:

2023-02-17 1399 瀏覽
不時會同老公去酒樓飲早茶或者晚上食小菜同海鮮🥰 今次係尖沙咀新港中心煌府食晚餐。呢道裝修好靚好閃,真係好適合做婚宴場地🎉✨門口都有好多打卡位😍⭐️ 金蒜銀絲蒸元貝好大隻扇貝!職員話淨返last one!! 我地即刻叫返隻🤤上面舖咗好多粉絲同蒜蓉,最後灑上滾油,令蒜蓉味道更香。元貝厚肉肥美,肉質彈牙。⭐️ 荷蘭車厘茄木耳木耳加咗香醋,味道酸酸地好開胃!車厘茄好清甜。⭐️ 鳳梨咕嚕黑豚肉黑豚肉炸得微脆,亦保持到肉汁。咕嚕醬汁濃稠,夾起有少少拉絲。酸甜有致,唔錯。⭐️ 蜜餞一字叉燒叉燒肉質較瘦,但食落都好軟腍。外層燒得焦香,蜜汁香甜而不膩,拌飯一流。⭐️晩茶⭐️花生⭐️加一服務費📍煌府婚宴專門店尖沙咀廣東道30號新港中心3樓307號舖

⭐️ 金蒜銀絲蒸元貝

⭐️ 荷蘭車厘茄木耳
木耳加咗香醋,味道酸酸地好開胃!車厘茄好清甜。

⭐️ 鳳梨咕嚕黑豚肉

⭐️ 蜜餞一字叉燒