餐廳: Homeland (荃灣廣場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-11-07 425 瀏覽
為左同友人預早慶生,呢次搵左一間適合打卡,環境又舒服既餐廳,成功製造surprise🤭除左慶祝特別日子,餐廳都幾幾適合一大伙人gatheringPizza Set $398/兩位餐湯|沙律|小食🍄‍🟫黑松露牛肝菌蘑菇湯湯汁creamy幼滑,好香蘑菌味🤤蒜蓉包點少少點湯食,好惹味🦞法式龍蝦海鮮濃湯幾香龍蝦鮮味,😋仲有青口、蜆肉、龍蝦肉等材料,口感豐富🥗蘭王蛋素煙肉凱撤沙律蛋味香濃,沙律新鮮爽脆,多士脆卜卜、芝士咸香,拌勻所有食材一齊食,口感好豐富,咸咸香香,好快就俾我地清盤🦐🥖西班牙蒜油大蝦配酸種麵包 包包烘至外層微脆焦香,內裏柔軟中略帶少許煙韌,仲有好香既橄欖油味😋嗜麵包既朋友必食🥴蒜油大蝦好大隻好香🤤🇲🇽牛面頰墨西哥芝士餡餅 $148餡餅外脆內軟,有牛面頰肉、芝士、紅黃椒、洋蔥等多種材料,口感豐富,配埋酸忌廉同牛油果醬,酸甜清新,中和肉類肥膩感🍍仲夏菠蘿梳打 $36酸甜又fresh🌺水果乾洛神花茶 $29酸酸地,幾開胃清爽,而且利尿降血壓、補血養氣、調節血脂,好飲又健康🍰焦糖無花果伯爵茶奶蓋巴斯克芝士蛋糕(半件) $98字畫碟甜品夠晒吸睛打卡😍真係好靚,蛋糕食落唔太甜,幾香伯爵茶味。
幾適合一大伙人gathering

Pizza Set $398/兩位
餐湯|沙律|小食

🍄‍🟫黑松露牛肝菌蘑菇湯

🦞法式龍蝦海鮮濃湯
幾香龍蝦鮮味,😋仲有青口、蜆肉、龍蝦肉等材料,口感豐富

🥗蘭王蛋素煙肉凱撤沙律

🦐🥖西班牙蒜油大蝦配酸種麵包

🇲🇽牛面頰墨西哥芝士餡餅 $148

🍍仲夏菠蘿梳打 $36
酸甜又fresh

🌺水果乾洛神花茶 $29

🍰焦糖無花果伯爵茶奶蓋巴斯克芝士蛋糕(半件) $98
字畫碟甜品夠晒吸睛打卡😍真係好靚,蛋糕食落唔太甜,幾香伯爵茶味。職員仲會送我地一張即影即有既相,記住開心既moment ☺️甜品字畫碟寫字服+影相係幾細心既用餐體驗