2017-03-25 104 瀏覽
波士頓龍蝦伴燈籠椒釀西班牙飯($118)/煙燻紐西蘭西冷配海膽.溫泉蛋拌飯($118)👅今日嚟到工廈呢間私房菜到食lunch😎間餐廳係用粉藍色同白色做主調😍😍😍Menu啲餐個個都好似好吸引咁搞到我地心大心細🙈🙈餐湯有周打蜆湯同蕃茄湯😆兩個都好濃味好足料👍🏻餐包係熱辣辣外脆內軟嘅提子包🤗西冷扒叫咗半成熟😃煎得啱啱好入面啲肉見到微微粉紅色😝塊扒嘅炭烤味好重😶遮蓋左啲牛味😀燒汁都夠👍🏻啲肉算林但係比較多筋🤔🤔點mustard醬食都幾夾🤗海膽雖然得少少但係又幾鮮甜喎😳溫泉蛋撈飯食都唔錯😎旁邊仲有啲紅菜頭汁添🤓🤓平時食嗰啲波士頓龍蝦會好hea,啲肉會係霉霉地既口感😗但呢個啲龍蝦肉係爽口而且都鮮甜😍😍西班牙飯帶微酸普普通通啦🤔🤔釀係個椒入面都想像到啲份量係有幾少😅龍蝦都唔會飽肚,啲飯仲要得咁少🙈難怪好姊妹食完話覺得好似一陣風咁啦😂😂😂至於個朱古力mousse cake就普普通通啦😶
至於個朱古力mousse cake就普普通通啦😶