2021-11-22 132 瀏覽
想試好耐嘅西餐,反而比去過比較近嘅大角嘴分店,而趁住今次入大埔,下定決心一試😜因為我係平日夜晚,所以即日都好好彩咁Book到位😛 餐廳有兩層,我地今次就被安排坐上層,位置都幾舒服🥰招牌明太子海鮮薄餅 (118):味道上有啲似章魚小丸子😂 比較日式😛 驚喜嘅係明太子無太鹹,岩岩好,而薄餅偏薄同脆口,份量亦唔會太大,好適合兩個人share😋😋松露啡菇雞胸闊條面 ($98):個擺盤上黎個陣靚到嚇親我,成件事upgrade左勁多🤣🤣🤣 味道都好好食,個醬好香又唔會太濟,闊條面口感煙煙韌韌咁,雞胸都全部大大舊,成件事口感好豐富🥰🥰🥰Roso Crimson Glory ($48):反而飲品就無咩特別驚喜,正正常常,比較淡味,無特別推薦😂

招牌明太子海鮮薄餅

松露啡菇雞胸闊條面