2022-07-16
Uptop Bistro and Bar中意嘅大食鬼鬼👻快d save低啦~💖🔸🔸🔸🔸🔸🔸今次我地叫左個閃亮摩天輪套餐😻大大個摩天輪🎡非常吸睛,食物賣相都好IGable📸佢仲有得揀室內同室外座位,我地個日見天氣好好,就揀左室外天台梳化位,靚靚摩天輪配埋藍天白雲簡直系打卡一流🥰💓滿足曬我(地)嘅少女心😽(Mr. 👻os: 都真系幾fancy嘅🤪)🔸🔸🔸🔸🔸🔸甜點🍭:🔸焦糖布丁🍮🔸雜錦芝士蛋糕🥧🔸馬卡龍🔸雜錦迷你甜甜圈🍩🔸軟心朱古力鹹點🍡:🔸黑芝麻吞拿魚配魚子醬🔸巴馬火腿配蜜瓜及三文魚子🥓🔸黃金炸雞粒🔸迷你竹炭和牛漢堡🍔🔸水牛城雞翼串飲品(可以選擇兩杯🍹)檸檬茶/伯爵茶/洋甘菊茶/中國茶/卡布奇諾/拿鐵咖啡/咖啡特飲(每杯)加$32:蝶豆花柑橘梳打/柑橘檸檬/荔枝梳打/粉紅蜜桃果茶加$52:精選餐酒或有汽酒🔸🔸🔸🔸🔸🔸食物質素唔算最top,不過系依個價位黎講決定值回票價✨最主要都系打卡為主👸🏻甜點評價🍭:🔸有別於平時一般嘅tea set,以甜甜圈🍩代替左英式鬆餅🔸芝士蛋糕同焦糖布丁都有酒店級嘅水平💓🔸甜甜圈同朱古力真系超級甜,如果唔系螞蟻人可能會有dd太甜🍩鹹點評價:🔸Ms. 👻中意食黑芝
中意嘅大食鬼鬼👻快d save低啦~💖
🔸巴馬火腿配蜜瓜及三文魚子🥓
🔸黃金炸雞粒
🔸迷你竹炭和牛漢堡🍔
🔸水牛城雞翼串
飲品(可以選擇兩杯🍹)
檸檬茶/伯爵茶/洋甘菊茶/中國茶/卡布奇諾/拿鐵咖啡/咖啡
特飲(每杯)
加$32:蝶豆花柑橘梳打/柑橘檸檬/荔枝梳打/粉紅蜜桃果茶
加$52:精選餐酒或有汽酒
甜點評價🍭:
🔸有別於平時一般嘅tea set,以甜甜圈🍩代替左英式鬆餅
🔸芝士蛋糕同焦糖布丁都有酒店級嘅水平💓
鹹點評價:
🔸Ms. 👻中意食黑芝麻吞拿魚配魚子醬,意外地覺得幾夾🤣
🔸Mr. 👻就最中意巴馬火腿配蜜瓜及三文魚子🥓
🔸水牛城雞翼串肉質鮮嫩,好juicy
🔸黃金炸雞粒同迷你竹炭和牛漢堡全部都系新鮮即整,鹹鹹地嘅肉香味即刻令到成個tea set冇咁膩✨
🔸我地一致認為鹹點好食過甜點🤣
星期一至五:$408/2 people