2021-07-18 744 瀏覽
今日專程來到第一城食早餐,早餐梗係要一杯靚咖啡啦!呢度咖啡好飲之餘亦都非常靚,睇吓圖中嘅latte art就知道,靚到唔捨得飲。食物非常簡單健康。今日食avocado sourdough, avocado生熟啱啱好,個人覺得非常難得,好好食呀!sourdough唔合格,sourdough唔sour,sourdough係要有長時間ferment先會sour,好多餐廳都為求成本效益,serve一啲未ferment得夠嘅sourdough,呢間餐廳就係例子之一。好在有perfect avocado 加番分😛我應該唔會再嚟,有位女店員嘅態度非常之差。如果要飲靚咖啡,我都係返去石門whitewood coffee。不過難得沙田區有好嘅latte,我都會俾好評。

不過難得沙田區有好嘅latte,我都會俾好評。

• latte