2022-04-29
位於灣仔既辦館cafe,環境又靜又舒服,最適合同朋友來食個 high tea,佢地既tea set都好多選擇☺️無論係少少哋食份麵包,定係想飽肚食公仔麵或者全日早餐都得,仲有埋甜品揀😍-雙拼出前一丁公仔麵配牛油土司🍜🧈🍞 第一次喺cafe食公仔麵,同喺茶餐廳食嘅水準一樣高,公仔麵唔會煮到又林又漲,配埋煎蛋🍳同午餐肉,正😋牛油多士都烘得好脆身👍🏻-煙三文魚蛋沙拉牛角包配薯餅🥐 煙三文魚超大塊😍煙三文魚同蛋沙律又的確幾夾,牛角包整得好鬆軟,食完都覺得唔係好夠喉😝薯餅不過不失,炸得夠脆身~-All Day Breakfast All Day Breakfast 好豐富,有蕃茄🍅、茄汁豆、炒蛋🥚、煙肉🥓、薯餅、玉米🌽同腸仔,啱晒樣樣都想食少少嘅我🙈 全日早餐嘅份量都算多☺️-抹茶紅豆吐司🍵🫘🍞 食完正餐最後梗係要叫返樣甜品啦,幾欣賞呢款吐司,本身諗住滿滿既綠茶醬加紅豆應該會好甜,不過食落,綠茶醬除咗甜之外,都有少少回甘,所以夾埋紅豆一齊食,甜度啱啱好🤤🤤-玫瑰鮮奶咖啡(凍) 🌹☕️ 飲落有淡淡的玫瑰香,味道唔錯😉-焦糖鮮奶咖啡☕️ 焦糖咖啡都唔會過甜,幾香咖啡味😚
-雙拼出前一丁公仔麵配牛油土司🍜🧈🍞
-煙三文魚蛋沙拉牛角包配薯餅🥐
-All Day Breakfast
-抹茶紅豆吐司🍵🫘🍞
-玫瑰鮮奶咖啡(凍) 🌹☕️
飲落有淡淡的玫瑰香,味道唔錯😉
-焦糖鮮奶咖啡☕️
焦糖咖啡都唔會過甜,幾香咖啡味😚