2022-08-03 73 瀏覽
今日我同朋友去咗尖沙咀嘅「彤」嗰度食日本菜🍣我哋係一行四個人。咁啱我哋嘅三點到至六點嗰段時間去到☺️嘩!真係好抵囉,佢竟然有三個送一個嘅優惠🤤我哋坐低咗之後叫左個廚師發辦🤤我地真係食到嘩嘩聲!個北海道馬冀平川海膽大到同多到痴左線😱原板上不特止,仲要入口即溶同勁creamy!之後再黎左個深海池魚,入面包住啲海膽,真係好食到飛起🤤去到呢到我同朋友已經好滿足,點知再黎一個赤身,中拖羅同大拖羅🍣赤身入面包住海苔醬,中拖羅入面包住蘿蔔苗,同大拖羅包住Wasabi根部,全部簡直係prefect match,味道非常夾,入口清新得黎又唔會太油膩!一個字掂!最後仲黎左隻海膽同日本赤貝,海膽上面仲有大大粒帶子同魚子🤤而赤貝大大隻之餘入口又唔腥👍讚!已經約定朋友下個月再黎omakase🤤

已經約定朋友下個月再黎omakase🤤