2017-07-01
今次係買團購coupon諗住試下所謂「磯燒放題」。一坐低,服務員稱磯燒爐可放枱既一邊,方便服務員幫忙燒,感覺幾好。食磯燒,餐廳會準備一盤拼盤,等食完之後再點,當然有啲食物係需要額外加錢的。轉頭就有位男服務員黎幫手放左啲蝦,扇貝在爐上燒,成個過程,啲蝦熗火左幾次,最後黑哂!個服務員完全覺得無問題,到第二轉佢直頭放哂啲野上去就無跟進,啲鮑魚最終係又黑又硬。其餘就係刺身款式少,唔新鮮。食完好幾轉都無服務員主動收拾碗碟。當時全場都係得幾張枱,人手根本係足夠的,但只見到服務員走來走去!另外最離譜係,我們叫了一份燒菠蘿及一份燒粟米粒,來到就只有一塊菠蘿及一粒栗米粒,完全是唔合情理的一間餐廳。之後有份甜品點了楊支甘露,上枱黎發現份量又是不合理的少,好似俾人食過一樣,投訴黎新果一份就正常份量。整體來說,食物質素差,服務差。今次應該係唯一一次來光顧。
其餘就係刺身款式少,唔新鮮。
完全是唔合情理的一間餐廳。
整體來說,食物質素差,服務差。
今次應該係唯一一次來光顧。